ІІ міський конкурс на кращий кабінет учнівського самоврядування загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у 2014 році.

З метою активізації діяльності учнів в органах шкільного самоврядування, підвищення престижу, підтримки та заохочення учнівської громадської діяльності, забезпечення оптимальних умов для роботи учнівського самоврядування, виявлення і популяризації кращого досвіду роботи органів учнівського самоврядування, самореалізації особистості, розвитку творчих, лідерських здібностей учнівської молоді у листопаді в Жовтневому районі проводився І районний етап міського конкурсу на кращий кабінет учнівського самоврядування загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у 2014 році. Переможцями стали кабінети шкільного учнівського самоврядування навчальних закладів №№ 28,39,153, які представили Жовтневий район на другому очному турі.

15 січня 2015 року журі, у складі членів Координаційної ради ХМОУС, ознайомилися з роботою кабінетів шкільного учнівського самоврядування ХЗОШ № 28, ХГ № 39, ХЗОШ № 153. Лідери учнівського самоврядування презентували роботу кабінетів, як центру активної наукової та творчої роботи учнівського самоврядування.

/Files/images/novini/2015/schen/153.JPG

/Files/images/novini/2015/schen/28.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 70