Військово-спортивна гра «Патріот»

16-17 травня 2015 року на стадіоні «Зірка» Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба відбулася одинадцята військово-спортивна гра «Патріот».

Організатори військово-спортивних змагань ‒ Департамент освіти Харківської міської ради, Всеукраїнська федерація військово-спортивного багатоборства,

Харківський національний університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба. У заході взяли участь збірні команди старшокласників-допризовників з усіх районів Харкова.

Метою гри є популяризація здорового способу життя, підвищення інтересу до служби в Збройних Силах України, розвиток необхідних фізичних,морально-психологічних і вольових якостей.

Почесними гостями стали директор Департаменту освіти Деменко О.І. та радник міністра оборони Грищенко Д.С.

Ольга Іванівна у своєму виступі звернула увагу на роль військово-спортивних змагань у вихованні патріотизму і запевнила, що Харків охоче поділиться досвідом проведення гри з усіма регіонами країни.

Кожна з команд-учасниць продемонструвала свій рівень підготовки до служби в Збройних Силах України в умовах, максимально наближених до реальних. 16 травня на стадіоні «Зірка» відбулися показові виступи, змагання зі стрільби, стройової та теоретичної підготовки. 17 травня,на базі польового майданчика мікрорайону Залютино, учасники виконали нормативи з тактичної підготовки та показали навички подолання перешкод.

Вітаємо команду Жовтневого району у складі учнів ЗНЗ №№ 39,54,137,153,162 та їх наставників, яка зайняла призове ІІІ місце.

Переможці та призери нагороджені дипломами та грамотами Департаменту освіти, кубками та подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 95