Відкриття комп'ютерних класів в ХЗОШ №№ 28,115

Ми живемо у час технічного прогресу. Зараз дуже важливо не відставати від вимог сучасного життя, а особливо для підростаючого покоління – для учнів. Кожній школі Жовтневого району необхідно мати гідне комп’ютерне оснащення. Крок за кроком місцева влада займається комп’ютерізацією шкіл міста. І ось 26 квітня 2016 року відбулося відкриття двох комп’ютерних класів у Харьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 та Харьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 115.

Для Жовтневого района це стало знаменною подією. Нові комп’ютерні класи укомплектовані сучасними ноутбуками, що придбані за кошти місцевого бюджету. Учні, педагоги, батьки побачили класи майбутнього – сучасний дизайн та 10ноутбуків, підключених до інтернету.

З нагоди відкриття навчально-комп’ютерних комплексів до загальноосвітніх шкіл завітали: голова адміністрації Жовтневого району Т.А.Цибульник, депутат Харківської обласної ради О.Ю.Ткаченко, начальник управління освіти адміністрації Жовтневого району О.Ф.Світлична, а також батьківська громада шкіл, школярі.

Урочисте відкриття відбулося за всіма найкращими традиціями: перерізання стрічки, вручення символічних подарунків, зроблених умілими дитячими руками, представлення яскравих музичних номерів і танців.

Зі словами щирої вдячності до гостей звернулась директори шкіл, голови батьківських комітетів, вчителі інформатики.

Всім, хто буде навчатись в цих чудових комп’ютерних класах, бажаємо успіхів та тільки відмінних оцінок.

/Files/images/011novini_2016/kvten_/klasi/DSC_9846.JPG

Дивитись галерею

Кiлькiсть переглядiв: 84