Міська серпнева педагогічна конференція

30 серпня 2016 року у приміщенні Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенка відбулась міська педагогічна конференція «Підсумки розвитку освіти м. Харкова у 2015/2016 навчальному році та пріоритетні завдання на 2016/2017 навчальний рік».

У роботі конференції взяли участь керівники профільних департаментів і управлінь Харківської міської ради, ректори вищих навчальних закладів, голови районних профспілок працівників освіти, керівники та педагогічні працівники навчальних закладів м. Харкова всіх типів і форм власності, ветерани освіти і молоді вчителі, представники Міської батьківський ради та лідери учнівського самоврядування.

Перед початком конференції педагоги та гості ознайомитися з матеріалами виставки «Освіта Харкова: досягнення та перспективи».

Освіта Жовтневого району на виставці представила як інтелектуальні та спортивні досягнення учнів, здобутки вихованців на олімпіадах та змаганнях за 2015/2016 навчальний рік, так і їх педагогів. Була можливість ознайомитися з друкованими роботами вчителів та вихованців.

Також відображені були напрямки діяльності, що будуть пріорітетними для освіти району у наступному навчальному році.

Кiлькiсть переглядiв: 92