Свято Першого дзвоника

Перше вересня – радісний день, коли після літнього відпочинку ми повернулися до школи, щоб отримати нові знання і зустрітися з друзями. Це день, коли школа знову наповнилась радісними дитячими голосами і шарудінням зошитів.

Скільки дітей, квітів, весела музика, нова нарядна форма. Радісно пролунав дзвоник, сповіщаючи про початок нового навчального року.

Урочистими святковими лінійками розпочали новий навчальний рік учні та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів Новобаварського району.

Серед гостей свята були:

• Перший заступник Харьківського міського голови, депутат Харьківської міської ради І.О.Терехов

• Заступники голови адміністрації Новобаварського района О.В. Жученко, О.В.Башлай

• Депутат Харківської обласної ради О.Ю.Ткаченко

• Депутат Харківської обласної ради Г.В. Кузнецова

• Депутат Харківського міської ради Ю.І. Медведєв

• Директор КСП «Харківміськліфт» О.О.Топчій

• Генеральний директор компанії «Santan» О.М.Паламарчук

Кожна школа отримала цінні подарунки та сувеніри від мера міста, голови адміністрації, депутатів та підприємців, які опікуються нашим районом. Це і телевізори, кондиціонери, ноутбуки, газонокосарки, капітальні ремонти школи та комплекти меблів у класи.

Всі навчальні заклади району зустріли учнів теплими словами, побажаннями успіхів у навчанні, відремонтованими красивими навчальними кабінетами, відновленим фасадом, спортивними та актовими залами, заквітчаним подвір’ям та спортивними майданчики.

Педагогічні працівники району докладають чимало зусиль для творчого розвитку і самоствердження молодого покоління, щедро дарують свою життєву мудрість та сповна розкривають педагогічну майстерність на освітянській ниві. Сподіваємось, зерна науки, закладені в школі, дадуть добрі сходи і зростуть урожаєм мудрості та натхнення.

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 99