Відкриття районної новорічної ялинки

20 грудня відбулось традиційне районне свято відкриття новорічної ялинки у парку на Баварії. У заході взяли участь більш, ніж 4 тисячі дітей.

Діти та їх батьки, вихователі та жителі Новобаварского району, що відвідали свято, стали учасниками театральних вистав, конкурсів і передноворічної дискотеки. Актори в костюмах скоморохів, ведмедів, зайців, Баби Яги, снігових баб і, звичайно, Діда Мороза та Снігуроньки розважали гостей.

Всіх здивував яскравий образ вогняного півня, який є символом 2017 року.

Відкривали головну ялинку Новобаварского району голова адміністрації Т.А. Цибульник та депутат Харківської обласної ради О.Ю. Ткаченко. Вони звернулися до присутніх з теплими вітальними словами. А Олександр Юрійович нагородив призами 12 дітей - переможців конкурсу на кращу саморобну ялинкову прикрасу. Це - і футбольні м'ячі, і флешки, а також ігрові набори та солодощі.

Та ось настала урочиста мить - Дід Мороз, діти та почесні гості засвітили красуню-ялинку.

Протягом всього свята всім присутніх дарували радість та веселий настрій своїми виступами переможці міських та Всеукраїнських конкурсів творчі колективи ЦДЮТ №2 - танцювальний колектив «Амітдей», вокальні групи «Бейбі-тайм» та «Карамельки».

Діти охоче брали участь у танцювальних конкурсах та інтерактивних іграх з призами. Глядачі були у захваті від організованого свята.

Подивіться нашу Фотогалерею...

Кiлькiсть переглядiв: 166