Відкриття стадіону ДЮСШ № 5

У комунальній дитячо-юнацькій спортивній школі № 5, де займаються більше тисячі дітей, капітально відремонтовано крите футбольне відділення і побудований багатофункціональний стадіон.

15 вересня Харківський міський голова Геннадій Кернес взяв участь у відкритті одного з найбільших в місті стадіонів для дитячого спорту в ДЮСШ №5 Новобаварського району.

У святі відкриття стадіону взяли участь: голова Адміністрації Новобаварського району Тетяна Анатоліївна Цибульник, депутат Харківської обласної ради Олександр Юрійович Ткаченко, депутат Харьківської міської ради Юрій Ігорович Медведєв, директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко, засновник благодійного фонду генеральний директор компанії «Santan» Олександр Михайлович Паламарчук, приватний підприємець Неллі Юріївна Цибульник, вчителі, школярі та батьки.

За кошти міського бюджету, за підтримки Німецької федеральної компанії "GIZ" та меценатів біля школи побудований багатофункціональний стадіон для командних видів спорту, легкої атлетики та індивідуальних занять. На полі обладнані баскетбольний та два волейбольні майданчики, тренажерний майданчик, грунтове футбольне поле, а також поле для міні-футболу з професійним штучним покриттям.

У ДЮСШ №5 працюють 89 груп і секцій - гімнастика, шахи, східні єдиноборства і бойові мистецтва, третя частина всіх вихованців школи - футболісти.

«Ви - міцна команда, яка відстоює честь Харкова і України перед усім світом. І цей стадіон - наша вдячність і внесок у ваші успіхи. Дитячий спорт і здоровий спосіб життя - наш пріоритет, і так буде далі. Я бажаю вам сил і нових можливостей для нових перемог», - сказав Геннадій Кернес присутнім на святі спортсменам.

Крім стадіону, за літо в школі проведено капітальний ремонт футбольного відділення - замінені вікна, приведена до ладу покрівля, роздягальні, тренерські.

Після урочистого відкриття футбольна збірна школи зіграла матч з командою міських депутатів і меценатів. Юним спортсменам подарували квитки на матч за участю харківського «Металіста 1925».

Кiлькiсть переглядiв: 144