22 травня 2018 року в Новобаварського районі відбувся VІ фестиваль перемог "Гордість і надія Новобаварського району".

22 травня 2018 року в Новобаварського районі відбувся VІ фестиваль перемог "Гордість і надія Новобаварського району".

У шостий раз вшановували обдарованих району. За 5 років нагородили понад 1500 дітей, близько 500 вчителів, близько 200 батьків. А в цьому році - 280 дітей, близько 100 вчителів, понад 20 батьків .

Це інтелектуали - переможці та призери Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, обласного етапу конкурсу-захисту Малої академії наук, учнівських турнірів і конкурсів, артисти, художники, вокалісти, спортсмени, команди-призери міських та обласних конкурсів і турнірів, самі юні таланти - вихованці закладів дошкільної освіти Новобаварського району, а також педагогічні працівники, які показали високий рівень майстерності та професіоналізму.

В цьому році адміністрацією району також були засновані дві нові номінації: «Учні професійно-технічних закладів освіти», в якій кращими представниками стали Харківське вище професійне училище швейного виробництва та побуту УІПА і Державний навчальний заклад «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області », і «Творча особистість», номінантами якої стали представники музичних колективів району.

Фестиваль перемог - це підсумок роботи ваших дитячих і педагогічних колективів за навчальний рік, а величезна кількість перемог переконливо доводить, що шлях до вдосконалення - філософія сучасного життя, яка співзвучна з девізом Новобаварського району: "Бути першими - бути кращими!".

Галерея...

Кiлькiсть переглядiв: 141