Виставка «Освіта Слобожанщини»

З 8–10 листопада 2018 року у приміщенні Палацу Спорту проходила XIII міжнародна виставка «Освіта Слобожанщини», яку відвідали старшокласники всіх закладів загальної середньої освіти району.

Під час роботи виставки старшокласники мали змогу отримати відповіді представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм та факультетів. Захід став помічником не тільки для старшокласників та їхніх батьків, а й для спеціалістів, які планують підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном.

На виставці були представлені понад 40 учасників – з України, а також заклади освіти, агенції та установи Литви, Ізраїлю, Польщі, Словаччини, Словенії, США та інших країн. У списку постійних учасників – Харківський національний університет радіоелектроніки, Харківський національний медичний університет, Українська інженерно-педагогічна академія, Університет фінансів і управління та Університет Марії Склодовської—Кюрі (Польща), а також училища, коледжі, технікуми, заклади професійно-технічної освіти, курси іноземних мов та інші.

Учасники виставки мали можливість не тільки продемонструвати свої досягнення, а також налагодити нові партнерські зв’язки.

/Files/images/01111novini_2018/2018_-11_listopad/vistavka_osvta_sloboj/5.jpg /Files/images/01111novini_2018/2018_-11_listopad/vistavka_osvta_sloboj/4.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 116