Аліса в країні чудес

21 березня 2019 у Харківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 162 Харківської міської ради Харківської області відбулася прем’єра вистави англійською мовою «Аліса в країні чудес», яку підготувала заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель англійської мови Зінченко Оксана Олександрівна разом з учнями та батьками 5-А класу.

Казка «Аліса в країні чудес» є улюбленою для дітей усіх епох. Казка сучасна. Вона розкриває моральні цінності: мрію про дивовижне майбутнє, доброту, щирість, дружбу, любов.

Кафедра іноземних мов традиційно у березні місяці до Всесвітнього Дня театру представляє увазі дітей та батьків виставу англійською мовою за мотивами творів зарубіжних письменників.

З прем’єрою вистави привітали учнів школи та колектив ХСШ № 162 депутат Харківської міської ради Топчій Олексій Олександрович, директор підприємства «Сантан» Паламарчук Олександр Михайлович, які зробили дітям сюрприз – подарували крісла-пуфи, за що юні артисти були дуже вдячні.

Вистава дала можливість кожній дитині розкрити, а можливо і знайти свій талант. Задоволення отримали всі: і діти, і дорослі.

Кiлькiсть переглядiв: 132