Відкриття стадіону в школі № 59

05 вересня 2019 року в школі № 59 відкрили новий стадіон.

5 вересня у двох закладах освіти міста Харкова (ХСШ № 108 Холодногірського району та ХЗОШ № 59 Новобаварського району) відкрито нові шкільні стадіони.

У церемонії відкриття взяли участь Харківський міський голова Г.А Кернес, директор Департаменту освіти О.І. Деменко, представники педагогічної та батьківської громадськості.

Геннадій Кернес зазначив, що в Харкові продовжать підтримувати спортсменів і розвивати спорт - реконструювати стадіони, встановлювати нові майданчики у різних районах міста. Сучасні багатофункціональні спортивні комплекси будуть використовуватися для уроків фізкультури, атлетики, командних ігор (футбол, баскетбол), індивідуальних занять.

У рамках підготовки до нового навчального року в цих школах замінено покрівлю будівель, відремонтовано фасади, встановлено нові вікна, камери відеоспостереження, придбані меблі для учбових кабінетів.

Геннадій Кернес відмітив, що мета міської влади - створити комфортні умови для навчання і розвитку дітей. «Будьте здоровими і щасливими людьми. Хай перед вами відкриваються нові дороги і можливості. Багато що залежить від вчителів, які розкривають ваші здібності. Але і ви відгукуйтеся на завдання, які вони перед вами ставлять, ставайте дорослішими і мудрішими. У вас є можливість для розвитку. Успіхів, удачі, здоров'я та щастя вам, вашим батькам і вчителям!» - сказав міський голова.

Галерея...

Кiлькiсть переглядiв: 136