Організація харчування

/Files/images/shkola_zdorovya/harchuvannya/2696711-a3002f21f2b70601.jpg

Закон України "Про дитяче харчування"Закачати...
Закон України " Про безпечність та якість харчових продуктів"Закачати...
Постанова Кабінету Міністрів України "Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах"Закачати...
Постанова Кабінету Міністрів України від 21.05.1992 № 258 "Про норми харчування та часткову компенсацію вартості продуктів для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" Закачати...
Спільний наказ Міністерства охорони здоров'я та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 № 242/329 "Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах" Закачати...
Наказ МОНУ від 26.02.2013 №202/165 " Про затвердження Змін до Інструкції харчування дітей у дошкільних навчальних закладах"Закачати...
Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 "Про затвердження Державних санітарних норм та правил "Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини" Закачати...
Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України від 28.12.2014 №76-VIIIЗакачати...
Рішення Харківської міської ради №3 від 18.01.2017 "Про організацію харчування учнів та вихованців навчальних закладів системи освіти м.Харкова у 2017 році"Закачати...
Наказ Департаменту освіти від 20.01.2017 №23 Харківської міської ради "Про організацію харчування учнів та вихованців навчальних закладів міста у 2017 році"Закачати...
Наказ адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради від 24.01.2017 № 6 "Про організацію харчування учнів та вихованців навчальних закладів системи освіти Новобаварського району у 2017 році"Закачати...
Наказ Управління освіти адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради від 25.01.2017 № 21 "Про організацію харчування учнів та вихованців навчальних закладів району у 2017 роціЗакачати...

Нормативно-методичні рекомендації для організації харчування

/Files/images/shkola_zdorovya/harchuvannya/1ca0e588e77873586c4c7ce4c1fdb0c0_b.jpg

Методичні рекомендації щодо дотримання санітарних вимог під час організації харчування на підприємствах громадського харчуванняЗакачати...
ПРАВИЛА особистої гігієни працівників харчоблоку їдальніЗакачати...
ПРАВИЛА приготування дезинфікуючих розчинів для харчоблоку та туалетів.

Закачати...

/Files/images/shkola_zdorovya/harchuvannya/1358166396_6.jpg

СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЗА ЯКІСТЮ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКОЛАХЗакачати...
Рекомендовані матеріали щодо створення та функціонування комісії громадського контролюЗакачати...

Кiлькiсть переглядiв: 882