Турнір з Таеквон-до І.Т.Ф. «Новачок», присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Радужана Юрія Михайловича

14 грудня у Палаці Спорту "Локомотив" ім. Г. Кірпи відбувся Турнір з Таеквон-до І.Т.Ф. «Новачок», присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Радужана Юрія Михайловича, за підтримки Адміністрації Новобаварського району, депутата Харківської міської ради Юрія Медведєва, Філії ГО «Федерація Таеквон-до І.Т.Ф. України» в Харківській області.

Почесними гостями турніру були:
-Депутат Харківської міської ради-Юрій Медведєв;
-Голова філії громадської організації «Федерація Таеквон-до І.Т.Ф. України» в Харківській області-Володимир Дубцов;
- Оксана Радужан, вдова з доньками Софійкою та Міланою; - Надія Іванівна Планкова-мама Юрія Радужана та брат Юрія-Денис: -головний суддя Турніру, міжнародний інструктор, 6-й Дан І.Т.Ф., суддя міжнародної категорії "А" -Володимир Таранін.
Участь у Турнірі взяли близько 400 вихованців, віком від 6 до 10 років, ця вікова категорія найменше всього залучена до змагань. Юрій Михайлович Радужан приділяв велику увагу саме новачкам у спорті, розвивав не тількі фізичні якості вихованців, але й допомагав особистості розкритись.
В программі Турніру були: змагання юних спортсменів, показові виступи таеквондистів.
Урочиста частина розпочалась з хвилини мовчання пам’яті Юрія Радужана, Депутат Харківської міської ради Юрій Медведєв провів церемонію нагородження переможців та учасників Турніру:
І місце посіли-127 учасників, срібними призерами стали -127 юних спортсменів, бронзові винагороди вибороли-174 учасника.
Приємним сюрпризом для тренерів відділення "Таеквон-до І.Т.Ф." КЗ «КДЮСШ № 5» стало вручення подарункового сертифікату на отримання спортивного інвентарю для тренувань-10 шт. шкіряних медболів та канатів для лазіння-2 шт.

/Files/images/012019novini_/11gruden_2019/radujan/Радужан 05.jpg /Files/images/012019novini_/11gruden_2019/radujan/Радужан 13.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 155