Вітаємо наших двохсотбальників!

Вітаємо наших двохсотбальників!

Микита Ковальов – випускник Харківської гімназії №65 Новобаварського району, срібний медаліст.

За період навчання в гімназії Микита виявляв зацікавленість до вивчення багатьох предметів: математики, історії, правознавства, інформатики. Брав участь в інтелектуальних змаганнях різного рівня, із задоволенням вирішував найскладніші задачі, відшукував цікаві розв’язання. Неодноразово ставав переможцем районних олімпіад з географії, історії та правознавства. Кілька років поспіль був нагороджений похвальними листами «За високі досягнення у навчанні».

Висока допитливість, сумління, невичерпне бажання вчитися, мотивація сприяли тому, що хлопець здобув високі результати в навчанні. Несподіванкою стало те, що Микита показав найвищі знання з української мови, отримавши 200 балів при складанні НМТ. Важливою складовою такого високого результату є вміння послідовно працювати над собою, самоосвіта, самодисципліна, наполегливість та тісна співпраця з учителем.

Радіємо за нашого учня і віримо, що цей успішний старт у доросле життя надихне Микиту на нові звершення, досягнення та перемоги, додасть упевненості у своїх силах, стане відправною точкою для нових звершень у мирному щасливому майбутньому.

Пишаємося тобою, Микито!

Кiлькiсть переглядiв: 25