Педагогічний колектив ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» взяв участь у П’ятнадцятій Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Педагогічний колектив ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» взяв участь у П’ятнадцятій Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулася 25-27 жовтня 2023 року в м. Київ. Виставка проводилась у режимі онлайн. Організувала і провела виставку компанія «Виставковий світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації освіти».

«Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти.

У тематичній номінації «Інноваційні освітні інструменти для професійної освіти: практичні навички для відбудови України» проєкт, розроблений творчою групою педагогів ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» за темою «Інноваційні інструменти у професійній освіті – запорука формування практичних навичок у молоді для відбудови України», отримав золоту медаль. Педагогічний колектив було нагороджено Грамотою, сертифікатами.

Кiлькiсть переглядiв: 63