Заклади освіти Новобаварського району долучилися до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»,

17 листопада, в рамках Тижня безпеки дорожнього руху, заклади освіти Новобаварського району долучилися до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому», який включав у себе онлайн-заходи щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях.

Під час заходів учителі використовували різноманітні форми та методи роботи з дітьми, такі як: перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, читання та обговорення казок, відгадування загадок, виконання практичних завдань, різноманітні ігри, вікторини, тренінгові вправи.

Учні долучилися до круглого столу, де обговорили основні правила поведінки на дорозі, права та обов’язки учасників дорожнього руху.

Головний висновок уроку - Знати і дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина! Це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами нашого міста, а водіїв автотранспорту позбавить багатьох неприємностей.

Кiлькiсть переглядiв: 37